Dansehuset AS

Bedrifter/Firma

Vi hjelper deg med et morsomt danseopplegg.

Dans er sosialt, morsomt og ikke minst god trening.

På arrangement:

Vi sørger for å lage et morsomt opplegg til ditt arrangement slik at gjestene kommer i feststemning. Danser som passer spesielt godt i en slik sammenheng er disco, hip hop, salsa, swing og linedance, men kom gjerne med forslag til andre danser.

På arbeidsplassen:

Gjør noe morsomt og sosialt for dine ansatte. Vi skreddesyr dansekurs for din bedrift. Dere kan komme til oss eller vi kan sende en instruktør til dere. Ved å ha et fast opplegg over tid er dette et sosialt og morsomt innslag i hverdagen. Et dansekurs er både er nyttig og god trening. Vi har også zumba, dansetrim og aerobic.

Barnehager/skole/SFO/seniorgrupper:

Våre instruktører reiser rundt til ulike grupper og underviser etter alder og nivå. Dette er alltid morsomt og populært.

Events:

Skal du arrangere en event? Vi hjelper deg med å finne et danseopplegg som passer. Vi har dansere med lang showerfaring som hjelper deg med å gjøre eventen til en suksess.

Vi har lang erfaring med å skreddersy danseopplegg.

For informasjon og bestilling, ring oss på 22630900 eller send mail til post@dansehuset.no


 

Tidligere referanser: Statens Vegvesen, Peppes Pizza, A-hus, Kripos, Haslevangen Barnehage, Manglerud SFO, Furuset seniorsenter, Haugerud seniorsenter, NSB, Tine meierier, Norsk Sykepleierforbund, Norsk medesinaldepot, Norsk Folkemuseum med flere.
                                 

Dansehuset ASNettstedskart